Salvador Illa rep la Joventut Socialista de l’Anoia en la seva visita al Parlament

0
263

El Cap de l’Oposició i President del grup parlamentari dels Socialistes, Salvador Illa, ha rebut la Joventut Socialista de l’Anoia al Parlament de Catalunya en una visita en què s’han presentat les principals reivindicacions dels i les joves del territori.

Acompanyats pel diputat anoienc Jordi Riba, la delegació de la JSC Anoia, conformada per cinc joves de la comarca, ha conegut de primera mà el funcionament i la història de la principal institució catalana, així com el treball que allà hi desenvolupen a diari el grup parlamentari i la resta de treballadors de la institució.

El primer secretari de la formació juvenil, David Oliva, ha assegurat que la visita “ha sigut de gran utilitat” de cara a l’elaboració i presentació en les properes setmanes d’una Proposta de Resolució per instar el Govern de la Generalitat a resoldre les principals problemàtiques que afronta a diari el jovent de l’Anoia.

Entre les reivindicacions de la Joventut Socialista s’hi troben les connexions en transport públic amb l’àrea metropolitana de Barcelona, la manca d’ocupació juvenil a la comarca o les limitacions que ofereix la formació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here