La JSC proposa Arnau Ramírez com a candidat al Congrés pel 28A

0
284

El Consell Nacional de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) s’ha reunit aquest divendres 1 de març de manera extraordinària per aprovar el manifest electoral del jovent socialista de cara a les properes eleccions generals del 28 d’abril i les propostes de candidats i candidates joves per aquests comicis.

El primer secretari de la JSC, Arnau Ramírez, ha estat proposat com a candidat comú dels i les joves socialistes per formar part de les llistes socialistes que encapçalarà la ministra Meritxell Batet. Durant la seva intervenció, Ramírez ha agraït el suport de la militància i els ha animat “deixar-se la pell per parar els peus a la drets més dura i aconseguir que un govern socialista liderat pel president Pedro Sánchez pugui seguir construint una Espanya millor”. 

El Consell Nacional també ha proposat diversos noms de companyes i companys d’arreu de Catalunya per intentar que les candidatures socialistes tinguin una àmplia presència de joves. Aquests són: Andrea Zapata, Sergio López, Marc Cabañas, Morgana Vargas i Marc Guallar per Barcelona; Adrià Olaya i Gemma Moreno per Lleida; i Albert Morera i Sofia Acosta per Tarragona.

El màxim organ entre congressos de la JSC també ha proposat al company i secretari de Política Internacional i Europea, Enric López, com a candidat a la llista socialista a les elecciones del Parlament Europeu del proper 26 de maig.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here