La JSC participa al tret de sortida del Pride 2019!

0
217

Aquest dimecres 19 de juny ha tingut lloc la tradicional recepció del Pride 2019 que anualment es fa als jardins del Palau Robert de Barcelona i que serveix com a tret de sortida pels actes i mobilitzacions de l’Orgull LGTBI.

Una delegació de la JSC formada pel primer secretari i diputat al Congrés Arnau Ramírez, el secretari LGTBI Pere Almagro, i la nova regidora d’Igualtat i LGTBI de l’Hospitalet, Laura Garcia, ha assistit a l’esdeveniment, en el que s’han explicat els lemes i missatges reivindicatius principals d’enguany. Sota el lema #WeAreFamily, aquest any la reivindicació es centrarà en la diversitat de famílies que hi ha i en el dret de les persones LGTBI a tenir el tipus de família que considerin oportú. En aquest sentit, el dret al matrimoni igualitari a tot el món, així com el dret a adoptar, seran dos dels elements principals.

La marxa reinvidicativa amb la posterior desfilada tindrà lloc el proper dissabte 29 de juny per la tarda, i comptarà amb una àmplia participació de militants de la Joventut Socialista de Catalunya. Que nos ens prenguin cap dret!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here