La JSC mostra el seu suport a les entitats abolicionistes expulsades de l’organització 8M

0
217

En el Consell Nacional de la JSC aprova una resolució a favor del moviment #FueraPuterosDel8M i la denúncia de com el proxenetisme envaeix els espais feministes.

La Joventut Socialista de Catalunya ha aprovat en el Consell Nacional la resolució “El Feminismo es abolicionista. #FueraPuterosdel8M”. Aquesta resolució mostra el suport de la JSC a les entitats abolicionistes que van ser silenciades i expulsades (privant-les del dret a vot) de l’assemblea feminista per preparar el 8M a Ca la Dona. També denunciem que s’hagi acceptat l’adhesió d’APROSEX a la vaga, associació que ofereix cursos sobre fel·lacions i com ser una millor prostituta a la seva web i està relacionada amb el pseudeosindicat OTRAS.

Després d’aquests fets, la JSC mostra la seva preocupació sobre com s’està desenvolupant l’organització d’un esdeveniment tan important com el Dia de la Dona Treballadora. Tal com la Ponència Política d’aquesta organització aprovada en l’últim Congrés Nacional la JSC és abolicionista. No podem permetre que es silenciï aquest moviment que lluita pels drets Humans de totes les dones ni que els interessos econòmics de molt pocs (recordem que el 90% de les dones prostituïdes són víctimes de la tracta) estén per sobre de la integritat psíquica i física de moltes dones.

Des de la Joventut Socialista de Catalunya defensem que en els espais feministes no són espais pels i les defensores i les portaveus del proxenetisme i els puteros.

A més, també s’ha donat suport a reafirmar la democracia veneçolana i a obrir un procés de descolonialització real de Puerto Rico, en quant a l’àmbit internacional. I a més, per tenir una AMB millor conectada i més sostenible, contra l’increment dels preus dels peatges de la C-32 i per combatre l’extrema dreta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here