La JSC denuncia que el diputat masclista Lluís Salvadó continua assegut al seu escó

0
374

La JSC denuncia que el diputat masclista Lluís Salvadó 1La JSC denuncia que el diputat masclista Lluís Salvadó 2La JSC denuncia que el diputat masclista Lluís Salvadó 3

La Joventut Socialista de Catalunya ha fet arreu del país una acció aquesta nit, coincidint amb el debat de no investidura, empaperant les diferents delegacions dels Serveis Territorials d’Ensenyament amb unes octavetes que denuncien els missatges masclistes del diputat d’Esquerra Republicana de Catalunya, Lluís Salvadó, on feia broma sobre l’elecció d’una Consellera d’Ensenyament per la mida dels seus pits.

Sota el lema, “Vols ser consellera? Clínica Estètica” i amb diferents titulars de les notícies de les declaracions i amb #TurullNoDonaLaTalla, referència a la investidura fallida per fer President de la Generalitat aquesta tarda a l’hereu del pitjor pujolisme, Jordi Turull.

Les declaracions de mal gust són prou greus perquè el diputat dimiteixi o el partit al qual pertany prengui una decisió i l’aparti d’aquesta responsabilitat política. Davant la passivitat d’aquests, la JSC s’ha vist obligada a fer palès que actituds com aquesta no poden venir d’un representant del poble escollit amb la confiança dels seus conciutadans i conciutadanes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here