JSC-ANOIA PARTICIPA A LA MANIFESTACIÓ DE LA VAGA GENERAL

0
794

#14 N COMARCA OBLIDADA, L’ANOIA NO ÉS PER A JOVES

Les JSC-Anoia es va sumar ahir a la convocatòria de Vaga General, tot participant a la manifestació de la tarda celebrada a Igualada. Darrera la pancarta “#14 N COMARCA OBLIDADA, L’ANOIA NO ÉS PER A JOVES”, un grup de joves socialistes van voler fer palès la nostra indignació i el reclam de noves polítiques que afavoreixin el creixement econòmic sense perdre cohesió social, i sobretot que els joves de la comarca de l’Anoia tinguin oportunitats de futur reals.

La vaga del 14N no és la lluita només dels treballadors, ni la lluita d’un país. La vaga del 14N és la lluita dels treballadors i treballadores, dels aturats, dels més menuts i de la joventut que si avui no té present, molt menys tindrà un futur. La vaga del 14N ha de ser l’inici d’una lluita contra les polítiques d’austeritat que maltracten les nostres vides, que menyspreen allò públic que hem construït entre totes i tots, que vulneren drets inherents a les persones. La vaga del 14N ha de ser, en definitiva, la reconquista de l’economia al servei de les persones per a construir un món on siguem socialment iguals, humanament diferents i totalment lliures.

Tot i les dificultats que trobem al nostre país imposades per la dreta més reaccionaria feu vostres aquestes paraules de Gramsci:

Instruïu-vos perquè tindrem la necessitat de tota la vostra intel·ligència!
Agiteu-vos perquè tindrem la necessitat de tot el vostre entusiasme!
Organitzeu-vos perquè tindrem la necessitat de tota la vostra força!

Galería d’imatges (1)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here