JSC-ANOIA PARTICIPA ACTIVAMENT AL CONGRÉS DEL PSC-ANOIA

0
341

Valoració de JSC-Anoia sobre el II Congrés del PSC-Anoia

Les JSC-Anoia vam participar molt activament al II Congrés PSC-Anoia, en aquest congrés han tingut un paper molt important, ja que els hi permetia votar als seu 5 delegats que estatutàriament ens hi pertanyen. Així el Primer secretari Carles Cuerva va fer la valoració del informe de gestió, on va repassar l’activitat feta, des de la seva constitució al 2009. També va intervenir explicant com ha redactor la segona ponència del congrés, avancem socialment, en la qual incloïa que la joventut fos un col•lectiu prioritari del PSC i també la visualització del col•lectiu LGTB.
La companya Berta López va llegir una resolució en rebuig a la reforma laboral aprovada per el govern del PP, aprovada recentment.
Un cop presentada les candidatures, Secretari d’organització, Daniel Baraldés, va sortir a defensar l’autonomia de JSC-Anoia, i el fet que no som una quota.
La candidatura guanyadora de Teo Romero, ha permès a la companya Berta López assumir la secretaria de Joventut i canvis socials i al company Carles Cuerva la secretaria d’acció política, formació i sectorials.
Així també van ser escollides com a membres del consell Nacional del PSC a les companyes Elisabeth Tamargo i Berta López.
Des de les JSC-Anoia creiem que les noves responsabilitats assumides per els companys i companys suposen un reconeixement a la intensa activitat portada a terme per les JSC a la comarca. Amb aquestes responsabilitats es vol consolidar i impulsar el projecte de les JSC-Anoia, treballant intensament perquè puguem donar solucions als problemes del joves.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here