La JSC-Anoia al 14é Congrés de la Joventut Socialista de Catalunya

0
367

La JSC-Anoia ha participat al 14é Congrés de la Joventut Socialista de Catalunya, per primer cop amb una representació de 5 delegats. El debat, treball i reflexió han marcat els tres dies que ha durat el Congrés celebrat a Mataró, els joves socialistes s’han dividit en dos comissions per reformular i actualitzar l’estructura, els principis administratius, les formes d’interelació amb altres organismes i el discurs ideològic. Destacar que presidència de la Mesa de la ponència política va ser de Carles Cuerva, 1r Secretari de JSC-Anoia, on es van debatre més de 1.100 esmenes que parlaven de models econòmics, cooperativisme, l’abolició de la prostitució, la conciliació laboral, una nova cultura del territori, i un nou model de relació Catalunya – Espanya que ens encamini cap a la transició federal.

Finalment a la jornada de diumenge Javi López va sortir reelegit 1er Secretari de la JSC amb un 93,2% del vots i satisfactòriament l’Anoia també tindrà presència en dos òrgans nacionals, on Daniel Baraldés va sortir elegit per formar part del Consell de Garanties Estatutàries i Carles Cuerva en el Consell Nacional del PSC, amb més del 95 % de vots dels delegats i delegades, un dels majors percentatges.

La valoració del Congrés ha estat molt positiva, ja que el debat polític ha centrat l’atenció del Congrés, de manera que els problemes de la societat són els que més temps han ocupat els participants, amb profunds i intensos debats, entre ells com lluitar contra el canvi climàtic i promoure una tercera Revolució Industrial, la fiscalitat, un nou Deal per Europa, la transició federal i la Renda Bàsica de Ciutadania. Ara hem de continuar treballant al costat dels joves per reivindicar un món més just.

Galería d’imatges (8)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here