Experts en transformar competències en INcompetències

0
185

Estar al capdavant d’un Govern no és una tasca fàcil. N’és una ben complexa, que necessita un equip de conselleres i consellers preparats sota el comandament d’un president amb visió, lideratge i capacitat resolutiva. Clarament, a la Catalunya d’avui en dia aquest no és el cas. Ens hem topat, novament, amb un Govern incompetent més preocupat per les aparences i la propaganda que per fer polítiques amb un impacte real sobre la ciutadania. Exemples no en falten, de la seva mancança de capacitat. En plana pandèmia mundial, Torra, Vergès i companyia no han fet més que queixar-se i empitjorar la situació, primer, desoint els constants avisos de la Fiscalia sobre les seves accions, que freguen la il·legalitat; i segon, destituint un càrrec tan rellevant en la gestió de la salut col·lectiva com és el cap de gabinet de salut. A més a més, fa uns dies va sortir a la llum que el Govern estava dedicant una partida de fons destinada a tractar la COVID-19 per “tapar forats” de TV3.

No podem dir, però, que els governs dels darrers deu anys ho hagin fet millor. Desafortunadament, Catalunya ha estat la comunitat autònoma que més ha retallat en atenció primària. Unes retallades que han estat d’un 24%, gairebé una quarta part del pressupost d’abans dels desgoverns de l’expresident Mas.

Des de la JSC pensem que aquest Govern, caracteritzat per la incompetència i per les seves constants lluites internes, ja no hi fa res, al capdavant de la Generalitat. Ha arribat el moment de convocar eleccions i deixar pas a algú amb lideratge, amb visió, amb capacitat per dialogar i un equip sòlid i competent.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here