8M: El present és feminista

0
239

La jornada reivindicativa i les manifestacions han estat el punt àlgid d’una setmana plena d’activisme i accions a les federacions amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

La Joventut Socialista de Catalunya va reivindicar el Dia Internacional de la Dona Treballadora amb una jornada d’activisme feminista organitzada pel Grup de Treball de Feminisme. Durant el matí es va treballar l’elaboració de pancartes per la manifestació unitària de la tarda en un ambient festiu i de sororitat entre companyes. I també es va realitzar un dinar de carmanyola per fomentar la vaga de consum.

La convocatòria de les diferents manifestacions ha estat un èxit, sent la JSC present a tot el territori. Companyes i companys de Lleida, Tarragona, Badalona, Terrassa, Girona i Barcelona, entre molts altres municipis, van participar de les manifestacions convocades, deixant clar que el present és feminista.

Però les reivindicacions no són fruit d’un sol dia. Cada dia és 8 de març, cada dia depèn de cadascú de nosaltres avançar cap a una societat igualitària: exigir polítiques feministes a totes les administracions, exigir a les empreses que apliquin plans d’igualtat i conciliació, exigir a la societat que acabem totes juntes amb les discriminacions cap a les dones. Queda molt per fer, però som moltes i molts joves socialistes que continuarem lluitant per una igualtat real. No defallirem, el present és feminista!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here