Volem veure al xoriço de Juan Carlos a la presó

0
128

No és novetat que la Joventut Socialista de Catalunya defensi que l’actual “Regne d’Espanya” és el més caduc i carca que hi ha i que hem d’avançar cap a un model de país basat en una República Federal, Democràtica i Social, on -de veritat- no hi hagi ningú que estigui per sobre de ningú i on no valgui amagar-se darrera de corones per a eximir-se de tota mena de delictes.

Com a model, la monarquia no ens representa, i menys quan ha estat liderada per un home que ha utilitzat la seva posició i, per tant als ciutadans que ha dit “representar”, per a beneficiar-se personalment. I no val el “lo siento, me he equivocado, no volverá a pasar”. La Justícia ha de ser igual per a tothom i cal demostrar-ho.

Es van acabar les ximpleries. Demanem que se li retiri el títol de Rei Emèrit, que retorni tot el que ha robat i que sigui jutjat com qualsevol altra persona del nostre país. I al seu fill, avui de visita per Catalunya, li demanem que denunciï públicament el comportament del seu pare i que es comprometi a retornar euro a euro tot el robat per aquest durant el seu regnat.

Sempre ho hem dit, la JSC està aquí per a denunciar totes les injustícies que es produeixen al nostre país i per a combatre per un futur millor per a totes i tots. La nostra història la volem escriure nosaltres. Ho tenim molt clar: serem les i els protagonistes del canvi que ens permeti aconseguir la Tercera República.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here