Salvador Illa, el canvi que necessita el jovent!

0
96

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha presentat aquest dissabte 23 de gener el primer vídeo de cara a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya que, malgrat els independentistes, tindran lloc el pròxim 14 de febrer.

La candidata i viceprimera secretària de la JSC, Judith Riera, posa veu i cara als anhels de canvi de molts joves que han hagut de patir la deixadesa del Govern de JxCat i ERC durant els últims anys. Precarietat laboral, dificultats per accedir als estudis o convertir l’emancipació en una missió gairebé impossible són alguns dels principals “mèrits” del govern d’Aragonès i Borràs pel que fa al jovent.

Des de la JSC estem convençudes i convençuts que el candidat socialista Salvador Illa és el canvi que convé als i les joves de Catalunya, i a tothom en general, per començar una nova etapa de progrés en la que no es deixi a ningú enrere en funció del seu pensament ni tampoc del que tinguin els seus pares i mares als comptes corrents. Ara cal Illa, ara cal canvi. Fem-ho!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here