Per una Catalunya plural, feminista i social

0
112

Enguany, la Diada ve marcada per una situació totalment atípica. En pocs mesos s’ha modificat el nostre estil de vida, hem passat de la vida rutinària a una nova en què hem de conviure amb la COVID-19, una epidèmia que ha arribat d’imprevist. A més, aquesta situació s’ha produït en un moment en què a Catalunya hi ha un Govern inexistent, incompetent, centrat en la seva utopia independentista. Aquesta utopia seva, que ja fa una dècada que dura, no ha portat al país cap altre cosa que desprestigi institucional, captació del sector públic cap a la seva causa i un empitjorament més que palpable en la gestió d’allò que és de totes i tots.

La JSC, per la nostra banda, volem una Catalunya que no se centri en impossibles, sinó en la seva gent. Volem una Catalunya plural i d’acollida, on allò que ens fa diferents és allò que ens enforteix. Volem una Catalunya feminista i igualitària on cap persona sigui discriminada per raó de gènere o sexe i on assolim una igualtat plena. Volem, també, una Catalunya social, on el Govern vetlli per la seva gent i per garantir unes condicions laborals dignes a tants i tantes professionals que a hores d’ara s’estan deixant la pell i la salut als centres de treball, especialment, als treballadors i treballadores de centres sanitaris, educatius i residències.

La Diada d’enguany n’és una de diferent, però continua sent el dia de Catalunya, de la seva gent. Un dia de totes i tots que significa germanor, significa pluralitat i mirar per allò que ens uneix. No podem permetre, però, que aquesta data tan assenyalada se l’apropiïn aquells que no respecten a la resta per com pensen o per no portar la seva mateixa bandera. Fem que aquest Onze de Setembre sigui recordat com aquell en què, tot i les dificultats, tots i totes ens unim en un sol cant:

Feliç Onze de Setembre!

Visca Catalunya!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here