Anoia

JSC-ANOIA EDITA UN VIDEO CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Acció per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere el dia 25 de Novembre

Les JSC-Anoia vol continuar la lluita contra la Violència de Gènere, aportant el seu granet de sorra.

Aquest any 2011 s'ha volgut el·laborar un video per tal de mostrar simbòlicament el que suposa la violència de gènere, el qual és consultable a la pàgina web de les joventuts socialistes de l'anoia (http://anoia.jsc.cat), el·laborat per JuanCarlos Mora.

El van presentar el primer secretari de JSC-Anoia, Carles Cuerva, i la Secretària d'Igualtat, Elisabeth Tamargo.

Cuerva va destacar el compromís dels governs socialistes amb l'erradicació de la violència de gènere, aprovant una Llei contra la violència de gènere el 2004. "S'ha aconseguit que la violència masclista deixés de ser un assumpte privat, un delicte invisible, per convertir-se en un delicte perseguible d'ofici" destaca Cuerva. Això ha suposat més de 240.000 dones disposin d'una ordre de protecció policial, serveis d'assisstència telefònica amb més de 270.000 trucades i quasi 2.000 agents policials especialitzats. "Esperem que l'àmplia victòria del PP no suposi perdre els serveis d'assisstència, suport i protecció" afirma Cuerva, respecte els resultats electorals.

Elisabeth Tamargo considera que s'ha d'anar conscienciant des de baix, començant pels joves. "Se'ls ha dir que amb la violència no es va enlloc i que si mai troben aquesta situació, no es quedin quiets, que actuïn" afirma Tamargo.
 Tot això ho hem de fer plegats, tots plegats hem d'aconseguir que arribi el dia que no hi hagi víctimes d'aquesta xacra social. "JSC-Anoia ens involucrem en aquesta lluita i ho seguirem fent, per què creiem en els valors de l'igualtat i d'una societat sense violència" afirma Tamargo.

Enllaços

Vídeos relacionats (1)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)

No s'ha seleccionat cap vídeo (aquest text no hauria d'aparèixer)