Ni una agressió homòfoba més

0
72

L’odi ha tornat a aparèixer en forma de més violència contra el col·lectiu LGTBI+. Després d’uns mesos on les agressions LGTBIfòbiques havien disminuït, ens hem llevat amb una notícia esfereïdora: Sis agressions homòfobes en un mateix dia a sis homes sense cap culpa. Aquests atacs van tenir lloc al barri de Gràcia, al voltant de l’Auditori i a la platja de Somorrostro i es van traduir en cops de peu, un nas trencat, insults homòfobs, diverses lesions físiques i una fractura de mandíbula que s’ha hagut d’operar.

Des de la JSC condemnem amb la més absoluta rotunditat totes aquestes agressions LGTBIFòbiques. Ens indigna profundament veure com dia rere dia les persones que pertanyen al col·lectiu són maltractades, vexades i insultades per ser qui són i per estimar lliurement. Aquesta situació és intolerable. Entre tots i totes hem de treballar per a construir una societat on aquesta violència no tingui cabuda, on cap agressió quedi sense resposta per part dels actors socials i públics.

Des de la Joventut Socialista de Catalunya continuarem aportant el nostre gra de sorra en aquesta lluita contra la discriminació i la violència del col·lectiu LGTBI+. Continuarem exigint el desplegament i la dotació de recursos necessaris al Règim Sancionador que contempla la llei catalana 11/2014, continuarem manifestant-nos allà on la xacra LGTBIFòbica descarregui el seu odi en forma de violència i agressions, com ja hem fet a la Font d’en Fargues. És per això que volem demanar la compareixença al Parlament de Catalunya de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, per tal que doni una resposta sobre com pensa actuar el Govern per fer front a violència física i psicològica que pateix el col·lectiu LGTBI+.

Entre totes i tots aconseguirem tots aquells avenços que l’extrema dreta intenta frenar. Si treballem plegats i plegades contra la violència i la discriminació, ningú no ens podrà parar. Per aquest motiu, des de la JSC animem a participar de la concentració d’aquest dissabte per denunciar la violència que ha patit el col·lectiu aquests últims dies i la que porta patint any rere any. Pensem que els drets del col·lectiu s’han de defensar dia rere dia, i així ho farem, concentració a concentració, amb orgull i amb l’objectiu d’aconseguir una societat on el terror que suposa la LGTBIfòbia desaparegui per sempre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here