La JSC lamenta la “llista dels horrors” que acompanya Laura Borràs (JxCAT) el 14F

0
88

La burgesia catalana que representa la llista neo-convergent de Junts Per Catalunya torna a ser notícia avui per les perles d’un altre dels seus membres. Sembla que no és suficient amb tenir un cap de llista fugit de la justícia, una número dos investigada per corrupció, i un número tres que ha mostrat públicament el seu suport a l’extrema dreta trumpista. A la col·lecció cal sumar en Josep Sort Jané, que avui ha hagut de renunciar a la candidatura i tots els seus càrrecs per un seguit de declaracions i insults xenòfobs i masclistes. Les perles d’aquest personatge van des de titllar de “puta” a l’alcaldessa de Barcelona, assegurar que JxCAT “farà neteja d’espanyols”, fer apologia a l’assaltament del Col·legi d’Advocats o amenaces al coordinador dels diputats/es i senadors socialistes a les Corts, José Zaragoza.

No és suficient en fer renunciar al candidat racista Sort si es mantenen a la llista neo-convergent candidats trumpistes com Canadell. En el seu conjunt, la llista de Junts Per Catalunya sembla més una “llista dels horrors” que una proposta seriosa per governar Catalunya.

Cap bandera és tan gran com per tapar la corrupció, l’odi i les mentides d’una dreta nacionalista amb actituds, estratègies i pensaments ben semblants als que van portar Donald Trump a la Casa Blanca o a Víctor Orbán al capdavant del govern hongarès.

La societat catalana és oberta, diversa, plural, i des de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) creiem que no hi tenen cabuda les persones que professen clarament el discurs de les dretes més extremes que veiem a molts indrets del món i també, per desgràcia, a Catalunya.

El proper 14 de febrer tenim la gran oportunitat de posar punt i final a una dècada de decadència independentista en la que no només no s’han aconseguit res de bo per Catalunya, sinó que a més han fet perdre molts drets als col·lectius més vulnerables, com per exemple el jovent. Catalunya necessita un canvi i el jovent català pot i ha de ser capdavanter a l’hora de fer-lo possible.

 

Descarregar en format PDF

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here