La JSC exigeix al Govern que es comenci a preocupar pel jovent

0
177

Ferran Verdejo recorda al conseller la manca d’iniciatives per fer front a les dificultats que pateixen els i les joves.

Aquest dimarts 12 de desembre ha tingut lloc la Comissió de Polítiques de Joventut del Parlament en la que ha participat el secretari d’Acció Electoral de la JSC, Ferran Verdejo, juntament amb el diputat socialista Pol Gibert, i on ha comparegut el Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani.

En la seva intervenció, Verdejo ha recordat al conseller El Homrani que “ni el seu govern, ni el de Puigdemont, ni de Mas s’han preocupat el més mínim pel jovent de Catalunya”. Fa anys que els successius governs de la Generalitat que la dreta presideix no prenen cap tipus de mesura que de manera efectiva serveixi per fer front a les moltes dificultats que els i les joves es troben. De fet, tot el contrari. Per exemple, han pujat les taxes universitàries un 67% situant-les com les elevades de tota Espanya. I en cap cas estan complint amb el mandat del Parlament de rebaixar-les en un 30%. Com tampoc han impulsat el Pla de Retorn Juvenil proposat per la JSC i aprovat pel Parlament de Catalunya per aconseguir que molts dels i les joves que van haver de marxar de Catalunya en busca d’oportunitats puguin tornar. Tampoc en l’àmbit de l’habitatge han pres mesures per garantir-ne el seu accés. En aquesta línia, Verdejo ha demanat al conseller que apostin per ampliar el Parc d’Habitatge Públic, que a Catalunya és molt inferior al d’altres indrets d’Europa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here