La JSC constitueix el GdT contra el Racisme i el Feixisme

0
198

Aquest dimarts 2 de maig ha tingut lloc la vídeo-trobada de constitució del nou Grup de Treball contra el Racisme i el Feixisme de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC), amb l’objectiu de tenir un espai de debat, reflexió i acció per combatre el creixent odi contra les persones en funció del seu origen.

Aquests dies estem veient als EUA com, després d’un nou assassinat d’una persona afroamericana a mans de la policia, en aquest cas George Floyd, s’estan produint grans mobilitzacions contra la intolerància i el racisme tant de molts agents de la policia i sectors de la població, com del mateix president dels EUA, Donald Trump. Des de la JSC volem condemnar aquest nou assassinat racista, així com les paraules del president Trump, que a España troben el seu principal suport en la ultradreta racista de VOX.

Ara més que mai, cal estar ben organitzats i organitzades per combatre des de la societat civil i des de les organitzacions polítiques el racisme de la dreta i la ultradreta, que fa patir a tantíssimes persones arreu del món i també a casa nostra. Aquesta és una lluita global, una lluita pels drets humans i el respecte a totes les persones, vinguin d’on vinguin i vagin a on vagin, i en aquesta lluita sempre s’hi trobarà a la Joventut Socialista de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here