La JSC celebrem l’arribada de l’IMV a Catalunya

0
76

És un fet que els i les joves no estem vivint uns temps fàcils. Tampoc ho estan fent la resta de catalans i catalanes, qui, com nosaltres, han viscut diverses crisis en els darrers 30 anys que han afectat, en major o menor mesura, a la seva forma de vida. En aquests anys, el dia a dia ha vingut marcat per increment del preu als pisos, més taxes a l’educació, treballs més precaris i pitjor remunerats, així com un increment generalitzat dels preus de l’energia. En aquesta situació, emancipar-se i desenvolupar projectes propis de vida no poden ser altra cosa que somnis.

Per això, la JSC celebrem l’arribada de l’ingrés mínim vital a Catalunya. Aquesta ajuda econòmica, que afecta 35314 ciutadans i ciutadanes, suposa una millora substancial de la qualitat de vida, estalviant preocupacions com si podran pagar les factures o si podran arribar a final de mes, més encara en els temps que corren, en què vivim la crisi més dura de la darrera dècada, la de la Covid-19.

La Joventut Socialista de Catalunya també aplaudim la voluntat del Govern Sánchez de realitzar aquests ajuts per permetre a la ciutadania de Catalunya viure d’una forma digna. Per altra banda, lamentem que la Generalitat no hagi tingut ni iniciativa ni voluntat d’ajudar a la seva pròpia ciutadania de la mateixa forma. Les ajudes que s’han fet des del govern independentista no han estat en cap cas a l’altura de les circumstàncies: han beneficiat a poca gent, amb poca quantia i s’han esgotat en pocs minuts.

És per això que la JSC agraïm tenir un Govern central que pensa en els catalans i catalanes, sobretot en els i les joves, i que ens dóna unes oportunitats que ens han estat negades per les diverses crisis econòmiques i per uns governs de dretes i independentistes amb altres prioritats que no pas fer que la seva ciutadania visqui dignament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here