La JSC celebra l’elecció d’Alícia Homs com a presidenta de la YES

0
230
Delegació de la JSC al Summer Camp 2019 amb Alícia Homs.

Durant aquesta setmana, des del dimarts 30 de juliol i fins el diumenge 4 d’agost, està tenint lloc el Summer Camp, l’espai de trobada, reflexió i formació que organitza anualment la Young European Socialists (YES), l’organització dels i les joves socialistes d’Europa.

Una delegació de la JSC amb 14 membres està participant durant aquesta setmana al Summer Camp, que enguany acull Bulgària, i durant el transcurs del qual s’ha celebrat també un Bureau per escollir nova presidència. En aquest sentit, la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) vol manifestar la seva alegria pel nomentament de la companya de les joventuts socialistes de les Illes Balears, Alícia Homs, com a nova presidenta de la YES.

La delegació catalana a Bulgària ha estat encapçalada per la vice-primera secretària de la JSC, Judith Riera, qui ha fet les següents valoracions: “La JSC estem profundament convençuda de la necessitat de defensar i treballar per una Europa més forta, solidària, feminista i ecologista. Participar del Summer Camp de la YES ens permet conèixer altres realitats de companys i companyes, que com nosaltres, defensen un projecte socialista on els i les joves tinguem més oportunitats. Són dies on poder debatre i apropar en molts casos posicionaments per anar tots i totes a una. Ara amb la companya Alicia al capdavant de la YES tenim l’oportunitat de tenir una veu directa dels i les joves socialistes al Parlament Europeu, fet que estem segurs i segures que ens donarà molta més força i podrem incidir en les línies estratègiques sobre polítiques juvenils a Europa. Estem molt satisfetes de la feina feta aquests dies!”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here