La JSC celebra l’arribada de 15,3M€ del Pacte d’Estat Contra la Violència Masclista a Catalunya

0
108

El Govern d’Espanya, encapçalat per Pedro Sánchez, ha donat una passa més a favor d’aconseguir una societat justa: igualitària i sense violència masclista. En el marc d’actuació del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, s’han destinat fons a cada comunitat autònoma per tal d’aplicar les mesures que contempla el pla, tals com la informació útil per les dones i el seu entorn, la sensibilització i conscienciació amb el tema, l’assistència directa de professionals, estadístiques, etcètera.

Des de la JSC aplaudim la voluntat permanent del Govern Sánchez de vetllar per les dones, tradicionalment oprimides i atacades pel sistema patriarcal per raó de sexe i gènere. Especialment en aquests darrers temps de pandèmia, on moltes han hagut d’estar confinades amb els seus agressors, aquestes mesures eren necessàries.

Amb aquests fons, és hora que la Generalitat intensifiqui encara més la seva lluita contra la violència masclista amb més programes, més protocols i més accions concretes. És hora, també, que els ajuntaments percebin part d’aquests ajuts estatals per poder actuar al moment al centre del problema. L’administració més propera a la ciutadania no pot mancar en cap cas dels recursos necessaris per posar fi a aquesta xacra al mateix moment en què es detecta.

La Joventut Socialista de Catalunya celebrem l’arribada d’aquests 15,3 milions d’euros i demanem que s’utilitzin de la forma més eficaç possible. Cada euro compta a l’hora de posar fi a l’opressió contra més de la meitat de la població mundial. Diem PROU!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here