La JSC aplaudeix la inversió de 3’6M€ del Gobierno en matèria d’FP a Catalunya

0
91

Des de la Joventut Socialista de Catalunya aplaudim la nova inversió del Govern Sánchez a Catalunya de 3’6 milions d’euros, destinats a la formació professional. Aquesta branca de l’ensenyament, de la mateixa forma que les universitats, havia estat oblidada pels darrers governs de la Generalitat. Desafortunadament, no era estrany trobar centres de formació professional com el d’automoció de Martorell: bloquejats i inutilitzats per la manca de voluntat política dels governs independentistes en impulsar la formació de treballadors i treballadores de Catalunya.

La JSC considerem que cada euro deixat d’invertir en FP és una pèrdua d’oportunitats per a Catalunya, el seu mercat laboral, la seva economia, la seva indústria i, sobretot, per la seva gent. La formació professional no és altra cosa que l’oportunitat per a molts i moltes de formar-se en treballs essencials i amb un gran impacte amb la societat. Negant el seu finançament no es fa cap altra cosa que tallar les ales a la ciutadania i al país sencer.

Per aquest motiu, la JSC celebrem que encara que la Generalitat no ho faci, el Govern Sánchez miri per nosaltres i per la nostra terra, que faci inversions en sectors cabdals de Catalunya i ens tregui els bastons a les rodes que ens han posat els governs independentistes durant aquesta darrera dècada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here