La JSC anima a Arran a canviar les pintades amenaçants per celebracions del SMI a 900 euros

0
186

L’organització juvenil vinculada a la CUP ha pintat diverses seus socialistes aquesta matinada. 

La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) ha reaccionat davant l’onada de pintades que han aparegut aquesta matinada a diverses seus socialistes, especialment al Baix Llobregat (Esplugues de Llobregat, Castelldefels, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Sant Joan Despí, Gavà, Sant Vicenç dels Horts…), Badalona i L’Hospitalet.

Les pintades amenaçants que pretenen intimidar els i les socialistes senyalen directament a qui aposta pel diàleg com a única via a la resolució dels conflictes polítics. Totes elles, signades per Arran, l’organització juvenil vinculada a les CUP i que té com a estil principal accions que haurien de quedar fora de qualsevol societat democràtica.

La JSC vol denunciar aquestes actituts totalitàries i manifestar, una vegada més. que res ni ningú ens farà callar. Cap actitud intimidatòria, ni amenaçant ni violenta ens farà canviar d’opinió: no hi ha altra via que el diàleg, la negociació i el pacte per resoldre un problema polític, ni altra marc que el respecte a les lleis democràtiques que ens obliguen i protegeixen a tots i a totes.

Esperem que aquestes amenaces no quedin impunes i apostem per relaxar els ànims, no sortir-se dels paràmetres democràtics i apostar per una sortida dialogada i d’amplis consensos.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here