La Joventut Socialista de Catalunya proposa una taula de diàleg a la resta d’Organitzacions polítiques juvenils per buscar punts en comú que afavoreixin al jovent català

0
80

El passat 30 de maig la Joventut Socialista de Catalunya va ratificar com a Primer Secretari l’Ot García Ruiz després de dos dies de treball i intens. A la seva primera intervenció, el nou primer secretari va fer una crida a tancar les ferides obertes entre el jovent de Catalunya i va convidar als líders i lideresses d’altres organitzacions polítiques i socials presents al congrés a treballar conjuntament per assolir aquesta fita. Aquestes van ser les seves declaracions:

“Sempre he pensat que la política passa per la confrontació d’idees i que aquestes idees passen per poder transaccionar-se amb d’altres d’algú que pensen diferent.

No crec en la política sectària.

Crec que moltes vegades pequem d’això, de parlar massa sense demanar opinió i a escolar poc a l’altre.

I és per això que us faig l’oferiment de crear una taula de diàleg entre les principals organitzacions polítiques juvenils per tornar a abraçar, des de les nostres diferències, tot allò que ens uneix i intentar demostrar com a joves que podem pensar diferent però estimar-nos.

Tornem a estimar-nos des de les nostres diferències i fent d’elles la millor eina per construir una Catalunya millor.”

Amb aquest gest, la Joventut Socialista de Catalunya inicia una nova via de diàleg entre totes les associacions polítiques juvenils per aconseguir trobar punts d’acord entre totes elles per tal de millorar la vida dels i les joves a Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here