La Catalunya que volem

0
258

Som moltes les i els joves que en un dia com avui ens fem la reflexió sobre quina és la Catalunya en la que volem viure. Les companyes i companys que formem la Joventut Socialista de Catalunya i totes aquelles persones que comparteixen des de la simpatia els nostres ideals som hereves de qui va construir una terra plural i diversa on tothom es sentia igual tot i tenir unes idees diferents als altres. Avui dia això no passa. La Catalunya actual no és la nostra, no ens dóna oportunitats, no és inclusiva i no respecta la diferència. 

Per tot això, la JSC, treballarem per a tornar a fer de Catalunya un país que ens faci sentir orgullosos i orgulloses de formar-ne part. Cap idea ha d’estar per sobre d’una altra i defensarem la llibertat, els nostres ideals des del respecte, com sempre hem fet, per tornar a tenir una Catalunya de tothom i per tothom. 

La Joventut Socialista de Catalunya representa, 

L’esquerra no independentista 

La pluralitat 

La diversitat 

La solidaritat 

La llibertat 

El feminisme 

El respecte 

La tolerància 

La fraternitat 

El republicanisme 

Per tot això continuarem, amb més força que mai, cercant els mecanismes necessaris per seguir construint una Catalunya social, on el diàleg sigui el mitjà polític prioritari per trobar els acords necessaris per canviar allò que pensem que és millorable. Volem votar el nostre futur per contribuir a millorar l’encaix de Catalunya amb la resta d’Espanya i guanyar més competències en el nostre autogovern. 

En un dia tan especial com el d’avui volem felicitar la Diada Nacional de Catalunya a tota la ciutadania i demanem tranquil·litat i cohesió. Ara toca avançar i en això seguirem treballant la Joventut Socialista de Catalunya. 

Visca la Catalunya social! 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here