#JSCalsAjuntaments

0
151

Avui, 26 de maig, es compleix un any de les darreres eleccions municipals.

Unes eleccions que per la Joventut Socialista de Catalunya van significar un moment d’inflexió al món local, ja que més de 400 companys i companyes arreu del territori van formar part de les candidatures municipals.

 

A dia d’avui, més de 120 regidors i regidores de la JSC treballen dia a dia per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes, ja sigui des de l’oposició, des del govern i fins i tot des de les alcaldies, com són les de Súria i Polinyà.

 

Durant aquest any, hem posat em marxa polítiques i plans d’actuació municipals que ens han permès posar al centre de la nostra gestió i acció els i les joves.

 

Des dels diferents ajuntaments hem treballat les nostres principals prioritats com a organització:

Impulsar les oficines juvenils amb serveis adreçats específicament als i les joves per acompanyar-los en tots els aspectes de la seva vida (formació, habitatge, mobilitat, oci..) fent de les polítiques de joventut, com sempre, la nostra bandera.

Garantir arreu els drets LGTBI, posant en marxa punts SAI per garantir la llibertat dels drets sexuals i afectius de qualsevol persona.

Treballar per uns pobles i ciutats feministes i lliures de violència masclista.

Compromís per una educació 0-3 de qualitat i accessible per tothom, una ocupació i formació de qualitat pensada pels i les joves.

Foment i defensa de la cultura i l’esport com a eixos transformadors i de cohesió social.

Hem fet dels nostres ajuntaments una administració més transparents i participativa.

i com no, hem estat impulsores de la defensa del medi ambient, del foment de la mobilitat sostenible i per un urbanisme pensat per les persones.

 

A totes les accions ja previstes i esmentades, hem d’afegir la gestió de la crisi del covid19, amb totes les situacions que això ha comportat i comportarà en l’àmbit sanitari i econòmic.

Sense deixar a ningú enrere, vetllant per acompanyar els col·lectius més vulnerables i assumint totes aquelles competències i gestions que la Generalitat no ha estat capaç de realitzar.

Una vegada més els ajuntaments hem estat en primera línia en la defensa dels drets de les persones.

 

Poder fer recull de tota la feina realitzada durant el primer any de mandat és un gran orgull, però sobretot és una gran responsabilitat.

Des de la Joventut Socialista de Catalunya hem demostrat, i continuarem demostrant, que fins i tot en temps de crisi, les coses es poden fer diferents.

 

Gràcies per la feina feta,

Seguim!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here