El Govern Sánchez destina 3165,6 milions d’euros a la batalla contra la covid a Catalunya

0
79

Pràcticament un any després de l’arribada de la pandèmia de la COVID-19 a Espanya, la batalla no ha acabat. La ciutadania de Catalunya i del conjunt de l’Estat ha passat mesos i mesos d’incertesa, por i dubtes en què han vist com els serveis més bàsics i essencials de la nostra societat amb prou feines es cobrien. L’ajuda era més necessària que mai, però la Generalitat, com de costum, es va quedar bloquejada i sense saber com actuar davant d’aquesta situació.

Tot i la inacció del govern independentista, l’ajuda va arribar, i ho continua fent, de la mà del Govern Sánchez, qui dóna ajuts a Catalunya en el marc d’inversions a les comunitats autònomes que contempla el Fons Covid. En aquest cas, l’ajut ha suposat una injecció de 3165,6 milions d’euros, uns fons que es poden fer servir per combatre al virus des de tots els sectors essencials de la societat.
Amb una nova partida del Fons Covid a Catalunya, la JSC desitgem que aquest cop s’usin per allò per què estan pensats, per ajudar els i les catalanes. Ens entristeix recordar que amb partides anteriors, el Govern de la Generalitat va destinar una part d’aquest pressupost a “tapar forats” de TV3, segons declaracions, per manca de solvència econòmica.

Des de la JSC considerem que els 310 milions d’euros a disposició de la televisió pública catalana ja suposen una partida més que suficient per cobrir les despeses de la casa. En cap cas es poden repetir els errors de fa uns mesos. Ara, igual que llavors, hem de mirar per allò que realment importa, els catalans i les catalanes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here