Anoia

LES JSC-ANOIA TAMBÉ VOLEM QUE MONTILLA SIGUI PRESIDENT

La penjada de cartells i un sopar-míting a Montbui com a primeres activitats de campanya

Les JSC-Anoia han emprès amb molta força i il·lusió la campanya electoral que decidirà la composició del Parlament de Catalunya i per tant, la Presidència de la Generalitat.

Les JSC-Anoia estem segurs que el millor President que pot tenir el país és Jose Montilla, el qual ja ha demostrat amb fets l'atenció vers la comarca tan oblidada per CiU durant 23 anys. Les millores en sanitat en forma de nou hospitals, nous CAPs, nous consultoris, en educació en forma de noves escoles, nous instituts i grans reformes, i escoles bressol, o en infrastructures i comunicacions com la nova Ronda Sud, i la integració tarifària, en són alguns dels exemples.

Per tal de fer difusió d'aquest missatge les JSC-Anoia participaran activament de la campanya electoral. Les primeres activitats ha estat la participació a la penjada del primer cartell a Igualada, i posteriorment a Santa Margarida de Montbui, Òdena i Vilanova del Camí. I el divendres, es va assisstir al sopar-míting del PSC-Anoia a Santa Margarida de Montbui, amb la presència de la consellera Mar Serna, la qual va fer defensa d'algunes de les mesures preses per lluitar contra l'atur juvenil. Entre elles, el contracte futur, el qual suposa donar més oportunitats davant amb aquells que més han sofert l'impacte de la crisi econòmica i que ha de servir per sortir de la crisi amb un model econòmic més just socialment.

Properament, les JSC-Anoia també penjarà cartells a altres municipis de la comarca i participarà als actes preparats pel PSC i JSC, així com el míting final al Palau Sant Jordi, on mostrarem que som forts, que hi ha partit, que podem guanyar.

Documents adjunts