Arnau Ramírez: “No pensem que allò aconseguit és per sempre. Els drets es defensen cada dia”

0
247

El primer secretari de la JSC i candidat al Congrés inaugura la jornada LGTBI socialista.

Aquest dimecres 10 d’abril ha tingut lloc una jornada LGTBI+dels i les socialistes amb una taula rodona formada per diverses associacions del col·lectiu per debatre sobre els reptes de futur.

La inauguració va anarcandidat del primer secretari de la JSC i candidat al Congrés, Arnau Ramírez,i del Secretari d’Estat en Avenç Digital i candidat al Congrés, Francisco Polo, que van recordar la història i les conquestes del col·lectiu, així com del paper transcendentalque hi va tenir el PSCen ambdues i dels reptes i fites que queden per assolir en matèria de drets i llibertats, d’entre altres.

Durant la seva intervenció, l’Arnau Ramírezva recordar que “no podem pensar que allò que hem aconseguit és per sempre. Els drets es defensen cada dia, i molt especialment davant l’auge de l’extrema dreta i el vassallatge de la dreta tradicional cap als postulats més radicals. No permetrem ni un pas enrere”.

A la cloenda, a la qual van intervenir importants figures i referents del socialismecom Miquel Iceta, el primer secretari del PSC; Isabel García, la delegada Federal LGTBI+ del PSOE; Jaume Collboni, el candidat a l’alcaldia de Barcelona; Meritxell Batet, la candidata del PSC a les Eleccions Generals i ministra de Política Territorial i Funció Pública i Fernando Grande-Marlaska, candidat del PSOE a les Eleccions Generals i ministre d’Interior, es va parlar de la llei LGTBI que cal desenvolupar a nivell estatal, així com de les mesures que el Govern socialista ha dut a terme i vol seguir aplicant per combatre la LGTBIfòbia arreu, i especialment a les aules.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here