18F, Dia Internacional de l’Asperger: atenció, investigació i inversió.

0
153

Avui dimarts 18 de febrer és el Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger i des de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) volem contribuir a la visualització d’aquest trastorn, que no malaltia, que juntament amb l’autisme el pateixen al nostre país 1 de cada 100 persones.

És per aquest motiu que la JSC ha difós un vídeo en què el company David Carvajal (Parets de Vallès, Vallès Oriental) ens explica què sent i cap a on creu que cal avançar com a societat per garantir la igualtat d’oportunitats a totes les persones que tenen Asperger.

Una diagnosi primerenca és fonamental perquè la persona entengui què li passa i pugui tenir una vida autònoma. Cal combatre l’assetjament escolar que moltes vegades pateixen les persones amb Asperger o Autisme i garantir que el sistema educatiu no els ignora i els garanteix que puguin formar-se sense tenir menys oportunitats que la resta.

Des de la JSC volem agrair al company David Carvajal la seva valentia per acceptat explicar-nos el que senten moltes persones que, com ell, només reivindiquen un tracte just, respectuós i amb oportunitats. Gràcies David!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here